4/12-2011

Känner att jag fortfarande sitter och velar fram å tillbaka över vilken klubb jag och Brian ska tävla för nästa år. En sak är säkert och det är att vi aldrig mer kommer att tillhöra något tävlingsekipage för ockelbo ryttarförening iaf..
Känner hur jag tappar inspiration och motivation för hoppningen lr ja, ridningen överhuvudtaget..


hoppfolket som ska stå åt sidan för dressyrmupparna.. (ursäkta uttrycket) .. Men har fått höra av andra att så har det alltid varit..

Så kungsgårdens ryttarklubb vs gestrike sportryttare.. det är frågan.. Ångrar mig väldigt mkt att jag tog lägenheten i ockelbo.. Annars hade jag flyttat härifrån direkt... Usch, så tråkigt att hela tiden gå runt och grubbla och vara irriterad.. Så då tappas motivationen för ridningen helt.. Är det som ställt till det för våran träning under denhär hösten. Sämsta ridhösten någonsin lär jag säga..

MEn men... lär försöka rycka upp mig nu.. blir julbord så hoppas det kan få mig på lite bättre humör. Samt att jag tycker synd om min Fredrik som lär stå ut med mina humörsvängningar just nu. Inget vidare :/

Sedan julkonsert ikväll i ockelbo kyrka.. Magnus Carlsson.. Min gamla kärlek från högstadietiden så att säga :-)


Kommentarer
Postat av: Josse

Men nu är det ju inte så men att dressyr ska gå föreVi ska ju köra med hoppsatsningen 2012 nu.

2011-12-04 @ 12:14:18
Postat av: Din vän ;)

Det är väl mer så att många alltid fått stå tillbaka för en liten klick med människor. Demokrati? Neeeeej skulle inte tro det.

2011-12-04 @ 23:35:01
Postat av: Josse

Är ju ingen som gjort nått för hoppningen. Ja säger inte att nått är fel men tycker vill man. Ha nätt så lär man väl fixa nått då. Allt kan inte serveras jämt

2011-12-05 @ 13:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0