20/12 - 2011

Och om jag inte är helt ur kass på det där med att räkna så är det 4 dgr kvar till julafton.. Lr ja, snart 3. Vart har tiden tagit vägen?? Lite kasst dock att jularna inte längre är vad dom var förut när man var yngre.. Och varje dag hela december verkligen släpade sig fram för allting man längtade efter var julklapparna som skulle öppnas först på julafton. Man blir nästan lite nostalgisk.. Nåväl, det kommer väl sådana jular åter. när man själv fått barn? .. Hrm.. Det kan väl få dröja några år än kan jag väl hoppas. Jag ska ju hoppa klart på hästarna först så nå sånt har ju inte jag tid med nu. Men man lär ju säga att man har börjat "tina" upp.

Kom precis hem ifrån en tjejkväll hemma hos Åsa där vi kollade på polarexpressen och åt lussebullar som åsa bakat (duktiga hon), pepparkakor och skumtomtar och julmust att dricka till. Så var Jeanette där med sin lille pojk som .. ja, jag vet inte hur många veckor han är nu? Iaf hur söt som helst.. Åh jag nästan blir att längta själv.. Och det är verkligen inte likt mig.. Nååväl.. Det ska väntas ett tag till. Man ska avsluta ett liv innan man påbörjar ett nytt. Vara färdig med det liksom. För jag har ju sett nackdelarna av folk som inte gör de... hrmpf. ..

Nåväl, en trevlig kväll med brudarna. Om än att jag kom något sent..

Jag jobbade liksom innan och sedan efter jobbet blev det stallet. Mockning, höpackning, fixa foderburkar.. Osv.. Å sedan begav jag mig ut i mörkret med Brian. Kanske inte världens mest klyftigaste drag då Brian har stått i två dagar och det var verkligen bäcksvart! Jag som trodde snön skulle lysa upp men det var inte mycket :P
Sedan så red jag på hackamore (bettlöst för er som inte är inne på hästtermer). Och det kanske inte heller är så bra. Iaf så var Brian supertaggad. Hade hästar haft "gång" tävling så hade helt klart Brian haft en chans på pallplats där. Attan vad det gick. Så fick han nå frispel efter lavägen där å började studsa upp och ner och hit och dit..  Men jag satt kvar iaf! det är ju huvudsaken iallafall! :-)

Bild på brian ifrån ikväll i full "vägarbetes" - mundering! :-) Reflexer ska man ha!


Kommentarer
Postat av: Frida Frideli

Vad stilig han blev :D reflexnissen Brian ^^<3

2012-01-11 @ 11:22:29
URL: http://frideliperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0