19 / 12 - 2011 - Oj snart jul!

Sitter hemma med hjärtat hemma hos honom nu. Han tittar på: Köp äpplen medan jag just nu bloggar och laddar upp bilder till framkallning.  Åh -.- att ja inte gjort det tidigare? Bajs..
Nåväl.. Hoppas dom hinner komma innan jul!

Idag har man jobbat. Och igår, bloggade jag inte. Men då kom en man vid namn Stefan och kollade igenom Brian. Han kan sitt och jag blev rekommenderad av min bästa tränare Thomas att ta honom. Denhär mannen är duktig inom kiropraktik, laser och akupunktur.

Han kännde igenom Brian iaf och jag fick jättemkt komplimanger över hur fin häst jag har! Ingenting på hovlederna.. Inget ryggont - ingenting! Han var låst i frambogarna samt nacken.. Annars var han hur fin som helst. Han gick även ingenom Brian med laser efteråt. Nåväl! Nu fick man blodad tand. Fick även rekomendationer över att fodra upp Brian mer. Och då gärna ge honom havrefri musli. (så det har jag köpt)
Samt ge honom magnesium som extra tillskott i fodret plus att han får b vitamin. Så nu jäklar. Kanske jag kan fodra honom till ett bättre humör. Hans knepiga beteende kunde nämligen vara ett avtryck på att han behöver mer kraftfoder. (jag som tagit ner på havren pga att han varit väldigt dryg)

Nåväl! :-) Ikväll när jag kom till hjärtat efter jobbet så hade han gjort lasagne och sallad med fetaost. Så himla gott. Vilken klippa! Och jag är så hiiimla kär!! <3
Kan verkligen inte tänka mig att fortsätta leva utan honom. Jag som trodde att en av mina tidigare kärlekar skulle vara den största och att jag gått miste om den. Men ack så fel jag hade. För jag har verkligen aldrig kännt såhär starkt för någon i hela mitt liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0